Betrokken zijn

Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren meehelpen. Dit kan in het inloophuis, de hulpverlening, in de opvang of met de outreach. We zoeken ook mensen die praktisch willen ondersteunen of hun talenten achter de schermen willen inzetten.

 • Outreach

  Elke week zijn er verschillende teams op straat in de prostitutiebuurten in Antwerpen, Gent en Brussel. Het outreachteam is aanwezig, ondersteunt waar nodig en is een brug naar hulpverlening.

 • Inloop

  In het inloophuis staan vrijwilligers in voor de dagelijkse werking. Gastvrijheid, een huiselijke sfeer, bemoedigen, samen eten en activiteiten staan centraal. Je bent minstens een dagdeel per week beschikbaar.

 • Achter de schermen

  Wil jij je talenten inzetten achter de schermen? Dit kan op verschillende manieren zoals administratie, graphic design, connecties voor werkmogelijkheden, fundraising enzovoort

 • Hulpverlening

  Ben je maatschappelijk werker, therapeut, jobcoach of taalcoach? De hulpverlening die aangeboden wordt is breed en verschillende mensen ondersteunen clienten in begeleiding naar een andere toekomst en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

 • Opvang

  Clienten die de prostitutie en/of mensenhandel situatie hebben verlaten worden als dit nodig is opgevangen in crisisopvang of transitie appartementen. Tijdens de periode van opvang ondersteunen vrijwilligers hen in de dagelijkse en praktische zaken.

 • Praktische hulp

  Zet jij je graag praktisch in op een moment dat jou past? Praktische hulp kan verschillende vormen aannemen zoals vervoer, helpen met verhuis, klussen, zoeken naar appartement, enzovoort.