Als organisatie zijn wij afhankelijk van financiële giften. Uw donatie is dan ook meer dan welkom. U kan Cherut in zijn geheel als organisatie steunen, maar het is ook mogelijk om aan één van onze projecten te doneren of een full time vrijwilliger te verrassen met een donatie.

Uw gift maakt het mogelijk voor vrouwen om de prostitutie achter zich te laten en ondersteuning te krijgen om een nieuwe start mogelijk te maken!

Uw gift verandert levens! Dank u!!

Banknummer Cherut Belgium (nieuw!):

IBAN: BE47 0689 0888 5680

BIC: GKCCBEBB (BELFIUS BANK)

Dankzij een eenmalige en/of structurele donatie kunnen wij vrouwen stap voor stap verder op weghelpen.

Met uw steun kunnen wij:

  •  Vrouwen praktisch helpen die behoefte hebben aan een opvangplek en begeleiding;
  •  Materialen aanschaffen voor training van diverse Lifeskills en coaching;
  •  Straatwerk mogelijk maken
  •  Huurkosten betalen van ons inloophuis, appartement voor counseling en therapeutische ondersteuning, de  crisisopvang en gebruik van diverse (gedecentraliseerde) opvangplekken;
  •  Onkosten vergoeden die onze vrijwilligers maken;
  •  Administratieve kosten dekken

Algemene giften gaan naar de huurkosten en alle andere noden.

—————————————————————————————————–

Als u een specifiek project wil ondersteunen kunt u dit vermelden bij uw overschrijving in het vak ‘mededeling’

Specifieke Projecten:
“Turning Point” Praktische ondersteuning aan vrouw (met of zonder kinderen) tijdens haar transitieperiode. Iemand die geen recht heeft op leefloon (bijstand) of uitkering, kan vanuit het TP Fonds toch een kans krijgen om de stap uit de prostitutie te zetten. TP fonds wordt gebruikt voor zakgeld, dringende kosten (medisch/ terugkeer/etc), onderdak.

“Stepping Stone” Binnen Cherut vangen we vrouwen op in onze crisisopvang en in gedecentraliseerde setting afhankelijk van de situatie. Specifieke giften voor Stepping Stone worden gebruikt voor huur crisisopvang en kosten voor opvang in andere settings.

“KoffieKlap” Een koffiebar beginnen is niet niks. Het is een hele uitdaging om een zaak goed te laten draaien zodat we geen verlies maken. Extra investeringen zijn af en toe echt nodig in onze beginfase en dus zijn giften welkom en maakt u hierbij dit mooie project mogelijk. U gebruikt de directe bankrekening van de KoffieKlap vzw. U kunt ook ‘vriend van KK’ worden; als vriend draag je mee de visie van KK en stort je 1 jaar lang via een doorlopende opdracht maandelijks een bedrag van 5/10/? euro. (Als vriend van KK kun je maandelijks een gratis* koffie/thee komen drinken!) *bij bedrag van 10e p/m

Persoonlijke ondersteuning van een Full Time professionele en gepassioneerde vrijwilliger.
Vermeld als mededeling “ondersteuning full time vrijwilliger” Meer specifieke informatie wordt via email gegeven.