Koffieklap

Een ‘tas koffie‘ smaakt toch naar meer als je weet dat je anderen hiermee helpt? Op Klapdorp 41 kun je naast (h)eerlijke koffie drinken ook een gezellig klapke doen, een spelletje spelen en genieten van heerlijke broodjes, soepen en andere hapjes.

Vrouwen krijgen in KoffieKlap de kans om hun eerste stap op de reguliere arbeidsmarkt te zetten. Via het werkervaringsproject kunnen ze als trainee helpen in de keuken of in de bediening en ontwikkelen ze vaardigheden voor hun verdere loopbaan. Bovendien biedt deze positieve en veilige omgeving hen de kans om de taal te oefenen en een netwerk op te bouwen. Wij zijn trots dat we op deze manier extra praktische begeleiding kunnen bieden in de weg naar een nieuwe toekomst.

Koffieklap is een gezellige Antwerpse koffiebar met een werkervaringsproject voor vrouwen met een achtergrond van uitbuiting en mensenhandel.
Door de coronamaatregelen heeft onze Koffiebar het heel moeilijk! Doordat de horeca moest sluiten is er geen inkomen, maar wel vaste kosten die maandelijks terugkomen. Daarom willen we uw hulp vragen om verder te kunnen gaan!
Help je mee om Koffeiklap open te houden?
Kijk voor meer informatie op: